100 g majonezo
100 g grietinės
kapotų šviežių krapų
2 šaukštų šviežių žaliosios citrinos sulčių
1/4 šaukštelio rupios druskos
1/4 šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų
10 nuluptų kukurūzų burbuolių
purškiamo aliejaus
100 g tarkuoto fetos ar panašaus sūrio
1 1/2 arbatinio šaukštelio čili pipirų miltelių
Sumaišykite pirmuosius šešis ingredientus negiliame dubenėlyje.
Kukurūzų burbuoles apipurkškite aliejumi ir kepkite ant grilio apie 12 minučių arba tol, kol švelniai apskrus. Kepdami nepamirškite apversti. Kai iškeps, pamirkykite karštus kukurūzus majonezo mišinyje. Sudėkite kukurūzus ant padėklo, pabarstykite sūriu ir čili milteliais.
Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!
Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.
Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.