1,5 kg šašlykams skirtos mėsos
1 raudono svogūno
150 g sojos padažo
6 išspaustų česnako skiltelių
50 g sezamo aliejaus
100 g augalinio aliejaus
100 g cukraus
1 šaukšto tarkuoto imbiero
2 šaukštų sezamo sėklų
pjaustytų svogūnų laiškų (garnyrui)
Supjaustykite mėsą gabalėliais. Stambiai supjaustykite raudonąjį svogūną.
Dideliame dubenyje sumaišykite sojos padažą, česnaką, sezamo ir augalinį aliejų, cukrų, imbierą bei sezamo sėklas. Sudėkite mėsą ir marinuokite apie 3 valandas arba – per naktį.
Suverkite mėsą ir raudonųjų svogūnų gabalėlius ant iešmų ir kepkite ant grilio apie 8-10 minučių arba kol mėsa bus pageidaujamo minkštumo.
Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!
Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.
Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.