Azijietiški šašlykai

Jums prireiks

  1,5 kg šašlykams skirtos mėsos

  1 raudono svogūno

  150 g sojos padažo

  6 išspaustų česnako skiltelių

  50 g sezamo aliejaus

  100 g augalinio aliejaus

  100 g cukraus

  1 šaukšto tarkuoto imbiero

  2 šaukštų sezamo sėklų

  pjaustytų svogūnų laiškų (garnyrui)

1.

Supjaustykite mėsą gabalėliais. Stambiai supjaustykite raudonąjį svogūną.

2.

Dideliame dubenyje sumaišykite sojos padažą, česnaką, sezamo ir augalinį aliejų, cukrų, imbierą bei sezamo sėklas. Sudėkite mėsą ir marinuokite apie 3 valandas arba – per naktį.

3.

Suverkite mėsą ir raudonųjų svogūnų gabalėlius ant iešmų ir kepkite ant grilio apie 8-10 minučių arba kol mėsa bus pageidaujamo minkštumo.

 Receptų knyga

kamado
Kas yra kamado?

Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!

kepsniniu priedai.jpeg
Kamado kepimo paslaptys

Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji  įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.

receptu knyga
Kamado receptų knyga

Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.