20 vištienos sparnelių
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1/2 šaukšto druskos
1/2 šaukšto juodųjų pipirų
citrinos sulčių
100 g lydyto sviesto
100 g aštraus padažo (skysto, raudono)
150 g pomidorų padažo
1 1/2 šaukšto čili miltelių
1 šaukštelio kajeno pipirų dribsnių
Įkaitinkite grilį netiesioginiam kepimui.
Sumaišykite alyvuogių aliejų, druską, pipirus ir citrinos sultis dubenyje ir sudėkite sparnelius.
Kepkite sparnelius 20 minučių netiesioginiame karštyje 230 °C temperatūroje.
Įkaitintoje keptuvėje – pageidautina ketaus – sumaišykite lydytą sviestą, aštrų padažą, pomidorų padažą, čili miltelius ir kajeno pipirų dribsnius, o tada kepinkite 10 minučių.
Panardinkite sparnelius į buffalo padažą ir kepkite ant grilio dar 2-3 min.
Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!
Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.
Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.