Vakarietiški burgeriai su šonine

Jums prireiks

  500 g maltos jautienos

  1/2 balto svogūno

  400 g pasukų

  70 g miltų

  1/2 šaukštelio druskos

  1/2 šaukštelio česnako miltelių

  1/4 šaukštelio paprikos miltelių

  1/4 šaukštelio kajeno pipirų

  50 g barbekiu padažo

  50 g majonezo

  1 supjaustyto avokado

  8 gabaliukų keptos traškios šoninės

  Galimi papildomi ingredientai: salotos ir sūris

1.

Labai plonai supjaustytą svogūną sudėkite į lėkštę ir užpilkite pasukomis. Leiskite mirkti apie 10 minučių.

2.

Miltus, druską, česnako miltelius, papriką ir kajeno pipirus supilkite į dubenį ir gerai išmaišykite. Sudėkite į šį mišinį svogūnus.

3.

Paruoštus svogūnus sudėkite į karštą aliejų ir kepkite kiekvieną pusę apie 30-40 sekundžių. Tada sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad nuvarvėtų riebalų perteklius.

4.

Padalykite mėsą į keturis vienodus maltinius ir kepkite ant grilio kiekvieną pusę po 4-5 minutes.

5.

Sumaišykite majonezą ir barbekiu padažą, ištepkite mėsainių bandelių vidines puses. Tarp bandelių sudėkite mėsą, avokado skilteles, šoninę ir svogūnus ir dar pakepkite ant grilio, kol apskrus.

 Receptų knyga

kamado
Kas yra kamado?

Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!

kepsniniu priedai.jpeg
Kamado kepimo paslaptys

Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji  įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.

receptu knyga
Kamado receptų knyga

Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.