500 g maltos jautienos
1/2 balto svogūno
400 g pasukų
70 g miltų
1/2 šaukštelio druskos
1/2 šaukštelio česnako miltelių
1/4 šaukštelio paprikos miltelių
1/4 šaukštelio kajeno pipirų
50 g barbekiu padažo
50 g majonezo
1 supjaustyto avokado
8 gabaliukų keptos traškios šoninės
Galimi papildomi ingredientai: salotos ir sūris
Labai plonai supjaustytą svogūną sudėkite į lėkštę ir užpilkite pasukomis. Leiskite mirkti apie 10 minučių.
Miltus, druską, česnako miltelius, papriką ir kajeno pipirus supilkite į dubenį ir gerai išmaišykite. Sudėkite į šį mišinį svogūnus.
Paruoštus svogūnus sudėkite į karštą aliejų ir kepkite kiekvieną pusę apie 30-40 sekundžių. Tada sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad nuvarvėtų riebalų perteklius.
Padalykite mėsą į keturis vienodus maltinius ir kepkite ant grilio kiekvieną pusę po 4-5 minutes.
Sumaišykite majonezą ir barbekiu padažą, ištepkite mėsainių bandelių vidines puses. Tarp bandelių sudėkite mėsą, avokado skilteles, šoninę ir svogūnus ir dar pakepkite ant grilio, kol apskrus.
Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!
Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.
Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.