Didkepsnis (steikas)

Jums prireiks

  4 jautienos nugarinės išpjovų

  6 susmulkintų česnako skiltelių

  100 g sukapotų svogūnų laiškų

  2 šaukštų raudonųjų pipirų dribsnių

  2 šaukštų druskos

  2 šaukštų maltų juodųjų pipirų

  50 g Vusterio padažo

  50 g augalinio aliejaus

  400 g obuolių sulčių

  85 g tamsiojo romo (neprivaloma)

1.

Steikas, dar vadinamas didkepsniu, yra gaminamas kepant skersai stuburo išpjautą mėsos gabalą. Tikras steikas gaminamas iš jautienos.

2.

Sumaišykite visas sudedamąsias dalis dubenyje, sudėkite mėsą ir leiskite pasimarinuoti 1-2 valandas.

3.

Kepkite mėsą apie 4-6 minutes iš kiekvienos pusės arba iki pageidaujamo iškepimo lygio.

 Receptų knyga

kamado
Kas yra kamado?

Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!

kepsniniu priedai.jpeg
Kamado kepimo paslaptys

Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji  įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.

receptu knyga
Kamado receptų knyga

Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.