4 jautienos nugarinės išpjovų
6 susmulkintų česnako skiltelių
100 g sukapotų svogūnų laiškų
2 šaukštų raudonųjų pipirų dribsnių
2 šaukštų druskos
2 šaukštų maltų juodųjų pipirų
50 g Vusterio padažo
50 g augalinio aliejaus
400 g obuolių sulčių
85 g tamsiojo romo (neprivaloma)
Steikas, dar vadinamas didkepsniu, yra gaminamas kepant skersai stuburo išpjautą mėsos gabalą. Tikras steikas gaminamas iš jautienos.
Sumaišykite visas sudedamąsias dalis dubenyje, sudėkite mėsą ir leiskite pasimarinuoti 1-2 valandas.
Kepkite mėsą apie 4-6 minutes iš kiekvienos pusės arba iki pageidaujamo iškepimo lygio.
Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!
Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.
Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.