1 supjaustyto ananaso
100 g rudojo cukraus
60 g lydyto sviesto
cinamono
Sumaišykite sviestą, rudąjį cukrų ir cinamoną. Užpilkite šiuo padažu ananasus ir kepkite ant grilio apie 7-10 minučių arba kol pasidarys rudai auksinės spalvos. Sudėkite ananasus į lėkštę ir užpilkite likusį padažą.
Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!
Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.
Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.