Ant grilio keptos daržovės su mėsa ir mėlynuoju sūriu

Jums prireiks

  1 supjaustytos šoninės išpjovos

  50 g alyvuogių aliejaus

  1/2 šaukštelio česnako miltelių

  3/4 arbatinio šaukštelio rupios druskos

  1/2 šaukštelio juodųjų pipirų

  1/4 supjaustyto moliūgo

  2 pjaustytų raudonųjų svogūnų

  1 supjaustytos raudonosios paprikos

  1 1/2 šaukšto baltojo vyno acto

  50 g traiškyto mėlynojo sūrio

  100 g vynuoginių pomidoriukų

1.

Ištepkite mėsą 1 šaukštu aliejaus, pabarstykite česnako milteliais, 1/4 šaukštelio druskos ir 1/4 šaukštelio pipirų. Kepkite grilyje apie 4 minutes kiekvieną pusę.

2.

Moliūgą, svogūną ir papriką sudėkite į dubenį. Įpilkite šaukštą aliejaus, 1/4 šaukštelio druskos ir 1/8 šaukštelio pipirų, išmaišykite. Sudėkite daržoves ant grotelių ir kepkite kiekvieną pusę apie 4 minutes. Tada supjaustykite gabalėliais.

3.

Sumaišykite 2 šaukštus aliejaus, 1/4 arbatinio šaukštelio druskos, 1/8 arbatinio šaukštelio pipirų acto, cukraus ir sūrio. Patiekite mėsą su daržovėmis ir apipilkite padažu.

 Receptų knyga

kamado
Kas yra kamado?

Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!

kepsniniu priedai.jpeg
Kamado kepimo paslaptys

Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji  įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.

receptu knyga
Kamado receptų knyga

Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.