1 supjaustytos šoninės išpjovos
50 g alyvuogių aliejaus
1/2 šaukštelio česnako miltelių
3/4 arbatinio šaukštelio rupios druskos
1/2 šaukštelio juodųjų pipirų
1/4 supjaustyto moliūgo
2 pjaustytų raudonųjų svogūnų
1 supjaustytos raudonosios paprikos
1 1/2 šaukšto baltojo vyno acto
50 g traiškyto mėlynojo sūrio
100 g vynuoginių pomidoriukų
Ištepkite mėsą 1 šaukštu aliejaus, pabarstykite česnako milteliais, 1/4 šaukštelio druskos ir 1/4 šaukštelio pipirų. Kepkite grilyje apie 4 minutes kiekvieną pusę.
Moliūgą, svogūną ir papriką sudėkite į dubenį. Įpilkite šaukštą aliejaus, 1/4 šaukštelio druskos ir 1/8 šaukštelio pipirų, išmaišykite. Sudėkite daržoves ant grotelių ir kepkite kiekvieną pusę apie 4 minutes. Tada supjaustykite gabalėliais.
Sumaišykite 2 šaukštus aliejaus, 1/4 arbatinio šaukštelio druskos, 1/8 arbatinio šaukštelio pipirų acto, cukraus ir sūrio. Patiekite mėsą su daržovėmis ir apipilkite padažu.
Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!
Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.
Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.