Krevetės su žaliuoju padažu

Jums prireiks

  200 g gražgarsčių lapų

  40 g petražolių lapų

  20 g smulkintų askaloninių česnakų

  2 šaukštų citrinos sulčių

  2 šaukštų pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus

  1/4 šaukštelio paprikos miltelių 

  1 česnako skiltelės

  1 šaukštelio birios druskos

  2 šaukštelių rapsų aliejaus

  24 nuluptų ir išvalytų krevečių

  purškiamo aliejaus

1.

Pirmąsias 7 sudedamąsias dalis ir 1/4 arbatinio šaukštelio druskos suberkite į maisto smulkintuvą ir susmulkinkite.

2.

Ištepkite krevetes aliejumi ir suverkite ant iešmelių. Kepkite ant grilio apie 2 minutes kiekvieną pusę. Sudėkite krevetes į lėkštes, pabarstykite druskos ir pipirų, užpilkite padažu.

 Receptų knyga

kamado
Kas yra kamado?

Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!

kepsniniu priedai.jpeg
Kamado kepimo paslaptys

Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji  įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.

receptu knyga
Kamado receptų knyga

Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.