200 g gražgarsčių lapų
40 g petražolių lapų
20 g smulkintų askaloninių česnakų
2 šaukštų citrinos sulčių
2 šaukštų pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
1/4 šaukštelio paprikos miltelių
1 česnako skiltelės
1 šaukštelio birios druskos
2 šaukštelių rapsų aliejaus
24 nuluptų ir išvalytų krevečių
purškiamo aliejaus
Pirmąsias 7 sudedamąsias dalis ir 1/4 arbatinio šaukštelio druskos suberkite į maisto smulkintuvą ir susmulkinkite.
Ištepkite krevetes aliejumi ir suverkite ant iešmelių. Kepkite ant grilio apie 2 minutes kiekvieną pusę. Sudėkite krevetes į lėkštes, pabarstykite druskos ir pipirų, užpilkite padažu.
Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!
Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.
Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.