1 šaukšto kapotų kaparėlių
1/4 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės
3 šaukštų šviežių citrinos sulčių
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
3/4 arbatinio šaukštelio rupios druskos
1/2 šaukštelio malto šviežio česnako
1/8 šaukštelio maltų raudonųjų pipirų
1 skardinės didelių pupelių
purškiamo aliejaus
4 lašišos filė
1/4 šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų
200 g gražgarsčių
1 susmulkinto raudonojo svogūno
Į dubenį supilkite kaparėlius, citrinos žievelę, sultis, aliejų, 1/2 šaukštelio druskos, česnako ir raudonųjų pipirų.
Sudėkite pupeles į dubenį sumaišykite su 2 šaukštais kaparėlių marinato.
Lašišą apipurkškite aliejumi, įtrinkite 1/4 arbatinio šaukštelio druskos ir juodųjų pipirų. Kepkite ant grilio apie 6 minutes. Apverskite ir kepkite dar 1 minutę.
Suberkite gražgarstes, svogūnus ir pupeles į dubenį, supilkite likusį kaparėlių marinatą ir išmaišykite. Padalinkite lašišą ir salotas į lėkštes ir iš karto patiekite ant stalo.
Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!
Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.
Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.