Mėlynių trupiniuotis

Jums prireiks

  200 g mėlynių

  2 šaukštų cukranendrių cukraus

  1 šaukštelio citrinos žievelės

  100 g rudojo cukraus

  70 g miltų

  70 g avižinių dribsnių

  1 šaukštelio cinamono

  100 g kokosų aliejaus

  vanilinių ledų

1.

Įkaitinkite grilį netiesioginiam kepimui.

2.

Sumaišykite mėlynes, citrinos žieveles ir cukrų ketaus keptuvėje.

3.

Dubenyje sumaišykite rudąjį cukrų, miltus, avižinius dribsnius, cinamoną ir kokoso aliejų. Gautą masę ir mėlynės į keptuvę sudėkite sluoksniais.

4.

Padėkite keptuvę ant grilio, ant karštų anglių užmeskite saujelę medžio drožlių rūkymui. Uždarykite dangtį ir kepkite apie 30 minučių. Patiekite su vaniliniais ledais.

 Receptų knyga

kamado
Kas yra kamado?

Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!

kepsniniu priedai.jpeg
Kamado kepimo paslaptys

Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji  įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.

receptu knyga
Kamado receptų knyga

Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.