200 g mėlynių
2 šaukštų cukranendrių cukraus
1 šaukštelio citrinos žievelės
100 g rudojo cukraus
70 g miltų
70 g avižinių dribsnių
1 šaukštelio cinamono
100 g kokosų aliejaus
vanilinių ledų
Įkaitinkite grilį netiesioginiam kepimui.
Sumaišykite mėlynes, citrinos žieveles ir cukrų ketaus keptuvėje.
Dubenyje sumaišykite rudąjį cukrų, miltus, avižinius dribsnius, cinamoną ir kokoso aliejų. Gautą masę ir mėlynės į keptuvę sudėkite sluoksniais.
Padėkite keptuvę ant grilio, ant karštų anglių užmeskite saujelę medžio drožlių rūkymui. Uždarykite dangtį ir kepkite apie 30 minučių. Patiekite su vaniliniais ledais.
Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!
Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.
Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.