400 g maltos jautienos
4 gabaliukų šoninės
1/2 susmulkinto raudonojo svogūno
1 šaukšto šviežiai kapotų raudonėlių
1 šaukšto Vusterio padažo
1/2 šaukšto rupios jūros druskos
1/2 šaukšto maltų juodųjų pipirų
2 čederio sūrio griežinėlių
2 raudonojo svogūno griežinėlių
burgerių bandelių
valandą vandenyje mirkytos kedro lentos
Įkaitinkite grilį netiesioginiam kepimui.
Dubenyje sumaišykite maltą jautieną ir susmulkintus svogūnus, raudonėlius, jūros druską, Vusterio padažą bei maltus juoduosius pipirus. Iš gautos masės suformuokite du maltinius.
Kepkite maltinius 2-3 minutes kiekvieną pusę. Tuo pačiu metu ketaus keptuvėje apkepkite šoninę.
Perkelkite maltinius ant kedro lentos ir kepkite uždarytu dangčiu apie 15-20 minučių, palaikydami 180-200 °C temperatūrą.
Ant maltinių uždėkite sūrio, o svogūnų griežinėlius kepkite šalia ant tiesioginio karščio. Uždarykite dangtį ir troškinkite dar 5 minutes.
Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!
Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.
Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.