Paninis su grilyje keptomis daržovėmis

Jums prireiks

Paninis

  1 šaukšto alyvuogių aliejaus

  1/2 vidutinio susmulkinto raudonojo svogūno

  1 vidutinės, išilgai supjaustytos cukinijos

  300 g smulkintos paprikos (geltonos, raudonos ir oranžinės spalvos)

  druskos ir pipirų

  1/2 prancūziško batono, perpjauto į dvi dalis

  6 plonų griežinėlių mocarelos sūrio

Itališkų žolelių aliejus

  1/2 šaukštelio džiovintų petražolių

  1/2 šaukštelio džiovinto raudonėlio

  1/8 šaukštelio svogūnų miltelių

  1/8 šaukštelio česnakų miltelių

  žiupsnelio raudonųjų pipirų dribsnių

  žiupsnelio druskos

  2 arbatinių šaukštelių aukščiausios kokybės alyvuogių aliejaus

1.

Paskrudinkite daržoves alyvuogių aliejuje. Pagardinkite druska ir pipirais. Daržoves sudėkite ant karšto grilio ar ketaus grotelių ir kepkite, kol jos suminkštės ir karamelizuosis. Kiekvieną pusę kepkite apie 5 minutes.

2.

Paruoškite itališkų žolelių aliejų. Sumaišykite visas sudedamąsias dalis nedideliame dubenėlyje.

3.

Vieną prancūziško batono pusę patepkite itališkų žolelių aliejumi, uždėkite daržoves ir mocarelą. Tada uždėkite kitą batono pusę ir pakepkite sumuštinį ant grilio apie 2-3 minutes, kad sūris išsilydytų.

 Receptų knyga

kamado
Kas yra kamado?

Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!

kepsniniu priedai.jpeg
Kamado kepimo paslaptys

Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji  įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.

receptu knyga
Kamado receptų knyga

Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.