1 šaukšto alyvuogių aliejaus
1/2 vidutinio susmulkinto raudonojo svogūno
1 vidutinės, išilgai supjaustytos cukinijos
300 g smulkintos paprikos (geltonos, raudonos ir oranžinės spalvos)
druskos ir pipirų
1/2 prancūziško batono, perpjauto į dvi dalis
6 plonų griežinėlių mocarelos sūrio
1/2 šaukštelio džiovintų petražolių
1/2 šaukštelio džiovinto raudonėlio
1/8 šaukštelio svogūnų miltelių
1/8 šaukštelio česnakų miltelių
žiupsnelio raudonųjų pipirų dribsnių
žiupsnelio druskos
2 arbatinių šaukštelių aukščiausios kokybės alyvuogių aliejaus
Paskrudinkite daržoves alyvuogių aliejuje. Pagardinkite druska ir pipirais. Daržoves sudėkite ant karšto grilio ar ketaus grotelių ir kepkite, kol jos suminkštės ir karamelizuosis. Kiekvieną pusę kepkite apie 5 minutes.
Paruoškite itališkų žolelių aliejų. Sumaišykite visas sudedamąsias dalis nedideliame dubenėlyje.
Vieną prancūziško batono pusę patepkite itališkų žolelių aliejumi, uždėkite daržoves ir mocarelą. Tada uždėkite kitą batono pusę ir pakepkite sumuštinį ant grilio apie 2-3 minutes, kad sūris išsilydytų.
Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!
Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.
Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.