picos tešlos
2 šaukštų miltų
100 g picos padažo
300 g susmulkinto mocarelos sūrio
100 g pjaustytos saliamio dešros
50 g marinuotų jalapeno pipirų
1/2 supjaustyto svogūno
1 šaukštelio barbekiu prieskonių
barbekiu padažo
Ant grotelių padėkite picos akmenį ir įkaitinkite iki 200-230 °C temperatūros.
Išminkykite picos tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus ir suformuokite picos padą.
Užpilkite picos padažą, užberkite mocarelos sūrio, sudėkite dešros griežinėlius, marinuotus jalapenus, svogūną ir barbekiu prieskonius.
Uždėkite picą ant picos akmens ir kepkite 10-15 minučių.
Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!
Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.
Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.