Pica su saliamio dešra ir jalapenu

Jums prireiks

  picos tešlos

  2 šaukštų miltų

  100 g picos padažo

  300 g susmulkinto mocarelos sūrio

  100 g pjaustytos saliamio dešros

  50 g marinuotų jalapeno pipirų

  1/2 supjaustyto svogūno

  1 šaukštelio barbekiu prieskonių

  barbekiu padažo

1.

Ant grotelių padėkite picos akmenį ir įkaitinkite iki 200-230 °C temperatūros.

2.

Išminkykite picos tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus ir suformuokite picos padą.

3.

Užpilkite picos padažą, užberkite mocarelos sūrio, sudėkite dešros griežinėlius, marinuotus jalapenus, svogūną ir barbekiu prieskonius.

4.

Uždėkite picą ant picos akmens ir kepkite 10-15 minučių.

 Receptų knyga

kamado
Kas yra kamado?

Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!

kepsniniu priedai.jpeg
Kamado kepimo paslaptys

Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji  įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.

receptu knyga
Kamado receptų knyga

Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.