4 žuvies filė
60 g alyvuogių aliejaus
2 šaukštų žaliosios citrinos sulčių
1 valgomojo šaukšto „Tex Mex“ prieskonių
tortilijų
200 g supjaustytų mangų
100 g smulkintos raudonos paprikos
100 g smulkintų agurkų
50 g smulkintų raudonųjų svogūnų
1 valgomojo šaukšto kapotų šviežių mėtų
1 valgomojo šaukšto žaliosios citrinos sulčių
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
200 g majonezo
1 šaukšto aštraus „Sriracha“ padažo
1/2 šaukštelio žaliosios citrinos sulčių
Sumaišykite visus padažo ingredientus ir palaikykite šaldytuve.
Švelniai sumaišykite visas salsos sudedamąsias dalis ir atidėkite į šalį.
Aptepkite žuvį alyvuogių aliejumi, užpilkite citrinos sulčių ir „Tex Mex“ prieskonių.
Uždėkite žuvį ant grotelių ir kepkite kiekvieną pusę apie 3-4 minutes.
Pašildykite tortilijas apie 30 sekundžių kiekvieną pusę, sudėkite į jas žuvį, salsą ir užpilkite padažu.
Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!
Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.
Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.