Meksikietiški paplotėliai „tacos“ su mangais ir žuvimi

Jums prireiks

Žuvis

  4 žuvies filė

  60 g alyvuogių aliejaus

  2 šaukštų žaliosios citrinos sulčių

  1 valgomojo šaukšto „Tex Mex“ prieskonių

  tortilijų

Salsa su mangais

  200 g supjaustytų mangų

  100 g smulkintos raudonos paprikos

  100 g smulkintų agurkų

  50 g smulkintų raudonųjų svogūnų

  1 valgomojo šaukšto kapotų šviežių mėtų

  1 valgomojo šaukšto žaliosios citrinos sulčių

  2 šaukštų alyvuogių aliejaus

Padažas

  200 g majonezo

  1 šaukšto aštraus „Sriracha“ padažo

  1/2 šaukštelio žaliosios citrinos sulčių

1.

Sumaišykite visus padažo ingredientus ir palaikykite šaldytuve.

2.

Švelniai sumaišykite visas salsos sudedamąsias dalis ir atidėkite į šalį.

3.

Aptepkite žuvį alyvuogių aliejumi, užpilkite citrinos sulčių ir „Tex Mex“ prieskonių.

4.

Uždėkite žuvį ant grotelių ir kepkite kiekvieną pusę apie 3-4 minutes.

5.

Pašildykite tortilijas apie 30 sekundžių kiekvieną pusę, sudėkite į jas žuvį, salsą ir užpilkite padažu.

 Receptų knyga

kamado
Kas yra kamado?

Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!

kepsniniu priedai.jpeg
Kamado kepimo paslaptys

Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji  įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.

receptu knyga
Kamado receptų knyga

Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.