Vištiena medaus ir citrinų padaže

Jums prireiks

  1 1/2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  8 vištienos krūtinėlių (be odos)

  3/4 arbatinio šaukštelio rupios druskos

  1/4 šaukštelio juodųjų pipirų

  50 g supjaustytų šalavijų

  20 g vandens

  1 šaukšto šviežios citrinos sulčių

  1 šaukšto medaus

  1 šaukšto kapotų šviežių raudonėlių

1.

Ištrinkite vištieną su druska ir pipirais. Kiekvieną pusę kepkite po 4–5 minutes.

2.

Sudėkite šalavijus į keptuvę, sumažinkite šilumą iki vidutinės ir kaitinkite dažnai maišydami 2 minutes arba kol pradės ruduoti ir suminkštės. Įpilkite 2 šaukštus vandens, sulčių ir medaus. Palaukite, kol pradės kunkuliuoti ir kaitinkite dar 1 minutę. Sudėkite vištieną ir trumpai pašildykite. Apibarstykite raudonėliais ir iš karto patiekite ant stalo.

 Receptų knyga

kamado
Kas yra kamado?

Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!

kepsniniu priedai.jpeg
Kamado kepimo paslaptys

Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji  įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.

receptu knyga
Kamado receptų knyga

Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.