1 1/2 šaukštų alyvuogių aliejaus
8 vištienos krūtinėlių (be odos)
3/4 arbatinio šaukštelio rupios druskos
1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
50 g supjaustytų šalavijų
20 g vandens
1 šaukšto šviežios citrinos sulčių
1 šaukšto medaus
1 šaukšto kapotų šviežių raudonėlių
Ištrinkite vištieną su druska ir pipirais. Kiekvieną pusę kepkite po 4–5 minutes.
Sudėkite šalavijus į keptuvę, sumažinkite šilumą iki vidutinės ir kaitinkite dažnai maišydami 2 minutes arba kol pradės ruduoti ir suminkštės. Įpilkite 2 šaukštus vandens, sulčių ir medaus. Palaukite, kol pradės kunkuliuoti ir kaitinkite dar 1 minutę. Sudėkite vištieną ir trumpai pašildykite. Apibarstykite raudonėliais ir iš karto patiekite ant stalo.
Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!
Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.
Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.