50 g ananasų sulčių
3 šaukštų sojos padažo
1 šaukšto šviesiai rudojo cukraus
2 šaukštelių kukurūzų krakmolo
purškiamo aliejaus
8 nuluptų vištienos šlaunelių
3/4 šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų
200 g šviežių ananasų gabaliukų
3 supjaustytų kivių
100 g šviežių braškių
1 šaukšto kapotos šviežios kalendros
2 šaukštų šviežių žaliosios citrinos sulčių
1/2 šaukštelio šviežio nulupto tarkuoto imbiero
Nedideliame puode sumaišykite ananasų sultis, sojos padažą rudąjį cukrų bei kukurūzų krakmolą ir virkite ant vidutinės ugnies, maišydami su šluotele. Užvirus virkite 30 sekundžių nuolat maišydami. Atvėsinkite.
Apipurškite vištieną aliejumi, apibarstykite 1/2 šaukštelio pipirų. Kepkite apie 8 minutes, kartais apversdami. Patepkite sojos marinatu ir kepkite apie 15 minučių vis vartydami ir papildomai patepdami.
Dubenyje sumaišykite 1/4 arbatinio šaukštelio pipirų, ananasų gabalėlius, kivius, braškes, kalendras, žaliosios citrinos sultis ir imbierą. Patiekite su vištiena.
Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!
Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.
Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.