Vištienos šlaunelė su imbiero-sezamo glazūra

Jums prireiks

  100 g plonai supjaustytų svogūnų laiškų

  3 šaukštų rudojo cukraus

  2 1/2 šaukšto sojos padažo

  1 šaukšto sezamo aliejaus

  1 šaukšto susmulkinto česnako

  2 šaukštelių skrudintų sezamo sėklų

  1 šaukštelio tarkuoto imbiero

  1 šaukštelio „Sambal Oelek“ (čili pastos)

  8 vištų šlaunelių (be odos)

  purškiamo aliejaus

1.

Plakimo šluotele sumaišykite pirmuosius 8 ingredientus. Pusę mišinio užpilkite ant vištienos, palikite per naktį marinuotis šaldytuve.

2.

Kepkite vištos šlauneles ant grilio apie 4 minutes kiekvieną pusę. Perkelkite į lėkštes, pagardindami likusiu sojos mišiniu.

 Receptų knyga

kamado
Kas yra kamado?

Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!

kepsniniu priedai.jpeg
Kamado kepimo paslaptys

Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji  įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.

receptu knyga
Kamado receptų knyga

Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.