100 g plonai supjaustytų svogūnų laiškų
3 šaukštų rudojo cukraus
2 1/2 šaukšto sojos padažo
1 šaukšto sezamo aliejaus
1 šaukšto susmulkinto česnako
2 šaukštelių skrudintų sezamo sėklų
1 šaukštelio tarkuoto imbiero
1 šaukštelio „Sambal Oelek“ (čili pastos)
8 vištų šlaunelių (be odos)
purškiamo aliejaus
Plakimo šluotele sumaišykite pirmuosius 8 ingredientus. Pusę mišinio užpilkite ant vištienos, palikite per naktį marinuotis šaldytuve.
Kepkite vištos šlauneles ant grilio apie 4 minutes kiekvieną pusę. Perkelkite į lėkštes, pagardindami likusiu sojos mišiniu.
Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!
Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.
Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.