300 g ryžių formos orzo makaronų
purškiamo aliejaus
4 raudonojo rifešerio filė
1/2 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
1 1/2 šaukštų maltų askaloninių česnakų
1 šaukšto šviežių kapotų petražolių
1 šaukšto šviežios citrinos sulčių
2 arbatinių šaukštelių apelsinų sulčių
1 arbatinio šaukštelio Dižono garstyčių
2 1/2 šaukšto pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
Virkite makaronus pakuotėje nurodytą laiką, išvirę nusausinkite ir padėkite šiltai.
Ištrinkite žuvį 1/4 šaukštelio druskos ir 1/8 šaukštelio pipirų. Kepkite žuvį apie 3 minutes kiekvieną pusę.
Mažame dubenyje gerai sumaišykite 1/4 arbatinio šaukštelio druskos, 1/8 arbatinio šaukštelio pipirų, askaloninius česnakus, petražoles, citrinos sultis, apelsinų sultis ir garstyčias. Nuolat maišydami šluotele, lėtai supilkite alyvuogių aliejų. Supilkite mišinį ant makaronų ir gerai išmaišykite.
Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją!
Keraminė BIGGRILL kamado kepsninė išlaisvins jūsų vaizduotę, ji įgyvendins drąsiausius sumanymus bei maisto ruošos eksperimentus.
Išnaudokite visas BIGGRILL kamado kepsninės galimybes! Šioje knygoje rasite įdomių ir nesudėtingų patiekalų receptų bei maisto ruošos idėjų.